İŞ İLANI DETAYI

Diksiyonu düzgün bir karşılama elemanı, müşterilerle kurduğu etkili iletişim sayesinde müşterilerde, işletmeye dair pozitif bir görüş oluşmasını sağlayabilir.Misafir karşılama elemanı pozisyonu için genel işe alım şartları şu şekilde sıralanabilir:En az lise mezunu olmak.Güler yüzlü hizmet anlayışını benimsemek.Kişisel bakımına özen göstermek.İkna kabiliyeti yüksek olmak.Yeniliklere açık olmak veya uyum sağlayabilmek.Ekip çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi olmak.İngilizce bilmesi


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı DilTDT Havacılık Bakım ve Tic A.Ş genel merkez ofisimizde görevlendirilmek üzere Misafir Karşılama Görevlisi pozisyonunda çalışacak takım arkadaşları arıyoruz.· Misafirlerimizi ana kapı misafir girişinde konsepte uygun olarak karşılamak ve uğurlamak, · İyi derecede İngilizce ve Rusça dilbilgisine sahip,· En az lise mezunu, · Dış görünümüne önem veren,· Diksiyonu düzgün, · Organizasyon, planlama ve iletişim becerileri kuvvetli,· Güler yüzlü,· Takip yeteneği güçlü, · Çalışma disiplinine sahip.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
İlçe : Muratpaşa
Pozisyon : Sekreter
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Sekreter iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya, Edmeg Muratpaşa veya Edmeg Antalya Sekreter gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder