İŞ İLANI DETAYI

Ofis yönetimi ve günlük idari işlerin koordinasyonunu sağlamakGelen-giden evrak takibi yapmak ve dosyalama sisteminin düzenli tutulmasını sağlamakTelefon trafiğini yönetmek, gelen çağrıları ilgili kişi veya departmanlara yönlendirmekToplantı organizasyonları yapmak ve gerekli hazırlıkları gerçekleştirmekOfis malzeme siparişleri ve stok takibini yönetmek,gerektiğinde yeni malzeme siparişlerinin verilmesini sağlamakArazi planlamaları, seyahat düzenlemeleri ve konaklama organizasyonları yapmakMisafirleri karşılamak ve ağırlamakİlgili adayların, özgeçmişlerini [eda.sahin@mitto.com.tr] adresine göndermeleri rica olunur.


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeEn az lise mezunu tercihen üniversite veya yüksek okul mezunu,Benzer pozisyonda deneyim sahibi,İyi derecede Microsoft Office programlarına hakim Word, Excel, PowerPoint. İyi düzeyde yazılı ve sözlü iletişim becerilerine sahip. Planlama ve organizasyon yeteneği güçlü, detaylara önem veren. Zaman yönetimi konusunda yetenekli ve çoklu görevlere uyum sağlayabilen. Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek. Problem çözme becerileri gelişmiş, analitik düşünebilen. İş takibi konusunda disiplinli ve sorumluluk sahibi.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÜMİT MAHALLESİ 2531.SOKAK NO:8 ÜMİTKÖY ÇANKAYA ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇANKAYA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Ülviye Ünlü Ünvan : Telefon : 903122221828 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Pozisyon : Sekreter
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903122221828

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sekreter iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Çankaya veya Edmeg Ankara Sekreter gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder