İŞ İLANI DETAYI

Abrikamızda görevlendirilmek üzere sekreter alınacaktırSistemden başvuru yaptıktan sonra telefonla randevu alınızDetaylar işverenle görüşülecektirServis güzergahı: Keçiören- Yenimahalle-Etimesgut-Ulus-Demetevler- Batıkent-Törekent-Sincan-Eryaman-YenikentŞirkete gelen tüm telefonları cevaplamak ve yönlendirmek,E-mail ve belge trafiğini yönetmek,Gelen -giden evrakların takibini sağlamak,Mesajları doğru ve zamanında ilgili kişilere iletmek,Şirkete gelen-giden tüm kargo trafiğinin takibini sağlamak,Şirkete gelen misafirlerin karşılanması ve ilgili kişilere yönlendirmek gibi görevleri yürütmek.


Hızlı ve pratik,İletişim yeteneği güçlü,Prezantabl,Dinamik, sorumluluk sahibi, gelişime açık,Office Programlarını ve ofis araç gereçlerini iyi düzeydebilgisayar, fotokopi makinası vb. iyi derecede kullanabilen,Telefon trafiğini yönetebilecek,Planlama ve organizasyon becerisi yüksek,Sözlü ve yazılı iletişim becerileri güçlü, düzgün diksiyona sahip,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Sincan
Pozisyon : Sekreter
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Sekreter iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Sincan veya Edmeg Ankara Sekreter gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder