İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIFirmamızın Ankara / Çankaya /ÇAYYOLU Merkez Ofisinde Çalışacak,- TERCİHEN ÇAYYOLU OFİS YAKINI OLMASI,- TELEFON TRAFİĞİ YÖNETİMİ YAPACAK,- İDARİ İŞLERDE YETKİLİ PERSONELE YARDIMCI OLABİLECEK,- RESMİ YAZIŞMALAR YAPABİLECEK,- DİKSİYONU DÜZGÜN,- OFİS PROGRAMLARINI TEMEL DÜZEYDE KULLANABİLEN WORD - EXCEL,- SORUMLULUK ALABİLECEK,-EN AZ LİSE MEZUNU- PREZANTABL,- İŞ AKIŞINI TAKİP EDİP YÖNLENDİREBİLECEK,- DENEYİMLİ,SEKRETER ALINACAKTIR.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe Gelen telefonları etkin bir şekilde yönetmek, ilgili birimlere aktarmak,Yöneticilerin günlük planlamasını düzenlemek ve takip etmek,Yöneticiler için gerekli randevuları almak, otel,ulaşım gibi organizasyonları planlamakYöneticisi tarafından verilen potansiyel müşterileri uygun zamanlarda aramak ve raporlamak,Mesajları doğru ve zamanında ilgili kişilere iletmek,E-mail ve belge trafiğini yönetmek,Ofis içi düzeni sağlanmak,Kargo ve kurye ile ilgili işlerin yönetimini sağlamak,Ziyarete gelen misafirleri karşılamak ve ilgili kişilere yönlendirmek


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -35 (18.06.2004 - 21.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Prof. Dr. Ahmet Taner Kislali, 2762. Cd. No:61. ANKARA ÇANKAYA ÇANKAYA ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇANKAYA İrtibat Bilgileri : İsim : SELİHAN GUNDUZ Ünvan : IDARI İŞLER DİREKTÖRÜ Telefon : 905418300791 E-posta : Selihan Günselihan@mayglobal.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Pozisyon : Sekreter
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905418300791
Selihan Günselihan@mayglobal.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sekreter iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg ÇANKAYA veya Edmeg Ankara Sekreter gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder