İŞ İLANI DETAYI

23 YILDIR ÇANKAYA BİRLİK MAHALLESİNDE FRANKE YETKİLİ SERVİSİ OLARAK FALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR.


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıBİLGİSAYAR VE OFİS EKİPMANLARINI KULLANABİLENÖN MUHASEBE BİLGİSİ VE DENEYİMİ OLANGELİŞİME AÇIK UZUN SÜRELİ ÇALIŞMAYI HEDEFLEYEN YOĞUN TELEFON TRAFİĞİNİ SAĞLAYACAKİNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILIFİRMAMIZ ADRESİNE YAKIN YA DA KOLAY ULAŞABİLECEK ÇEVREDE İKAMET EDENİLETİŞİM BECERİSİ OLUP TAKIM ÇALIŞMASINA UYUMLUDENEYİMLİDİKSİYONU DÜZGÜNPREZANTABL BAYANÇALIŞMA SAATLERİMİZ HAFTANIN 6 GÜNÜ; 08.30-19.00 ŞEKLİNDEDİR.PAZAR GÜNLERİ KAPALIYIZ.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BİRLİK MAHALLESİ 457. SK. 5/A ÇANKAYA ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇANKAYA İrtibat Bilgileri : İsim : MUSA KARABAY Ünvan : FİRMA SAHİBİ Telefon : 905326343346 E-posta : bay-teknik@hotmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Pozisyon : Sekreter
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905326343346
bay-teknik@hotmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sekreter iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg ÇANKAYA veya Edmeg Ankara Sekreter gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder