İŞ İLANI DETAYI

Aşağıda belirtilen özelliklere sahip ekip arkadaşı aramaktayız. Önlisans veya Lisans bölümlerinden mezun,Yurtiçi ve yurtdışı kargo takibi operasyonlarını yürütebilen, MS Office programlarına hakim, Raporlama, dosyalama ve dokümantasyon işlerini yapabilen, İnsani ilişkilerde başarılı, güler yüzlü ve uzun süreli ekip arkadaşı olabilecek, Ofis içi ve dışı iletişim ve koordinasyonu sağlayabilen, Çalışma ve iş takibi konusunda oldukça titiz, Planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş, Yazılı ve sözlü iletişim becerisine sahip, 18-30 yaş aralığında, Diksiyonu Düzgün, Ofise ziyarete gelen misafirleri karşılayacak,ağırlayacak ve yönlendirebilecek, Telefon trafiğini yönetecek, sekreter aranmaktadır. Uzun süreli çalışmayı düşünen arkadaşlar tercih edilecektir. Diğer türlü düşünen adaylar lütfen başvuruda bulunmasın.


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıAşağıda belirtilen özelliklere sahip projelerde yer alacak uzun soluklu ekip arkadaşı aramaktayız. Önlisans veya Lisans bölümlerinden mezun,Yurtiçi ve yurtdışı kargo takibi operasyonlarını yürütebilen, MS Office programlarına hakim, Raporlama, dosyalama ve dokümantasyon işlerini yapabilen, İnsani ilişkilerde başarılı, güler yüzlü ve uzun süreli ekip arkadaşı olabilecek, Ofis içi ve dışı iletişim ve koordinasyonu sağlayabilen, Çalışma ve iş takibi konusunda oldukça titiz, Planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş, Yazılı ve sözlü iletişim becerisine sahip, 18-30 yaş aralığında, Diksiyonu Düzgün, Ofise ziyarete gelen misafirleri karşılayacak,ağırlayacak ve yönlendirebilecek, Telefon trafiğini yönetecek, sekreter aranmaktadır. Uzun süreli çalışmayı düşünen arkadaşlar tercih edilecektir. Diğer türlü düşünen adaylar lütfen başvuruda bulunmasın.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -30 (17.04.2006 - 19.03.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAVAKLIDERE MAH BÜKLÜM CAD 12/2 YEŞİM APT ÇANKAYA ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALTINDAĞ , ÇANKAYA , KEÇİÖREN , MAMAK , SİNCAN , ETİMESGUT , PURSAKLAR , ANKARA/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Gizem KARATAŞ Ünvan : Departman Sorumlusu Telefon : 903124179667 E-posta : info@bentercume.com
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 17003 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 17003 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Altındağ
Pozisyon : Sekreter
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903124179667
info@bentercume.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder