İŞ İLANI DETAYI

Manisa Akhisar Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren KERVAN GIDA SANVe TİCA.Ş ünvanlı işyerimiz, Dünya Bankası ve Avrupa Birliği’nin Türkiye’deki Mülteciler için Mali Yardım Programı kaynağından finanse edilen Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası tarafından yürütülen Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi Hibe Programı’na KAYİST 'Akhisar Üretim Tesisinin Kapasitesinin Artırılmasıyla Oluşan Personel İhtiyacının Giderilmesi' projesi ile başvurmuş ve destek almıştırBu kapsamda Türkiye'deki Türk vatandaşları ve Mülteciler için kayıtlı istihdamın artırılması hedeflenen bu proje kapsamında firmamız üretim ve üretime destek birimlerde çalışacak aşağıdaki niteliklerde kişileri istihdam edecektirYabancı uyruklu vatandaşlar da başvuru yapabileceklerdir.Manisa'nın Akhisar ilçesinde ikamet edebilecek,En az lise mezunu,Manisa iline kayıtlı çalışma izin belgesi olan,Türkçe okuma ve yazma bilgisi olan.



Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -50 (4.05.2006 - 5.04.1974 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek -505.04.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAYALIOĞLU MAH. OSB 3.CD.NO:8 AKHİSAR MANİSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKHİSAR İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
İlçe : Akhisar
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Manisa KERVAN GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ AKHİSAR ORGANİZE ŞUBESİ İletişim numarası

İmalat Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Manisa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Manisa, Edmeg AKHİSAR veya Edmeg Manisa İmalat Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Manisa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder