İŞ İLANI DETAYI

Hızlı tüketim sektöründe, sıcak satış, tahsilat ve mevcutluk kontrollerini sürdürecek disiplinli personel aranmaktadırSrc ve psikoteknik belgeleri olan çalışma arkadaşı alaınacaktır.


Analitik Düşünebilme, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışmasıİnternet sitemizden başvuru yaptıktan sonra firma iletişim bilgileriyle iletişime geçebilir, randevu alarak görüşmeye gidebilirsiniz.Kurumumuza gelip İş ve Meslek Danışmanınızla görüşüp gönderme formu alarak da işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek -3027.03.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GÜLTEPE MAH 11 TOPTANCILAR SOK TOPTANCILAR SİTESİ 8 BLOK NO 11 SİVAS MERKEZ SİVAS / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİVAS MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Furkan güçlü Ünvan : İsveren Telefon : 905357479756 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B [Deneyim: 2(Yıl)] Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış En Az Ücret : 17002,2 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sivas
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905357479756

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder