İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIAna Görev ve Sorumlulukların Özeti:Müşteride sipariş talebi yaratılması,Pazar payı, bulunabilirlik ve satış hacmi için gerekli çalışmaların yapılarak aksiyonların hayata geçirilmesİ,Müşteri ilişkilerinin güçlendirilmesi ve problemlerinin çözülmesi,Yeni müşterilerin kazanılması,Ekipman kontrolü ve takibinin yapılması,İlgili pazardaki faaliyetlerin takip edilmesi,Tanzim-teşhir faaliyetlerinin yürütülmesi.


Pozisyon için Beklenen Gereklilikler Nelerdir?En az Ön Lisans MezunuMS Office uygulamalarına hakim,B sınıfı sürücü belgesine sahip aktif araç kullanabilenAnalitik bakış açısına sahip, ilişki yönetimi güçlü, ekip çalışmasına yatkın, planlama ve organize etme yeteneği yüksek.Silifke de ikamet eden-edebilecek olan.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TÖMÜK MH. 23. SK. (COCA COLA BAYİ) ERDEMLİ MERSİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ERDEMLİ , SİLİFKE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Musa HENDEK Ünvan : Bayi Müdürü Telefon : 905339584390 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
İlçe : Erdemli
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905339584390

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin, Edmeg Erdemli veya Edmeg Mersin Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder