İŞ İLANI DETAYI

Gıda toptancılığı yapan firmamızda çalışmak üzere;Satış-Pazarlama deneyimi olan,Ekip çalışmasına uygun,Sipariş toplayacak,Soğuk satış yapacakErkek Plasiyer aranmaktadır.Talebe başvurmak isteyen adayların www.iskur.gov.tr veya İşkur Birimleri üzerinden iş başvurularını gerçekleştirmeleri akabinde ilan metninde irtibat bilgileri paylaşılan firma yetkilisi ile iş görüşmesini bizzat gerçekleştirmeleri gerekmektedir.


En az B sınıfı ehliyet,Src 4 ve Psikoteknik belgeleri olan,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 22- -45 (14.05.2002 - 15.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BALKAN CD.YAHŞİBEY.SOK AKALAR MH. 10/ KIRKLARELİ MERKEZ KIRKLARELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KIRKLARELİ MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ragıp Bey Ünvan : Firma Yetkilisi Telefon : 905337759487 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırklareli
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905337759487

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Kırklareli İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırklareli Geneli İş İlanları