İŞ İLANI DETAYI

İnglizce Eğitim veren Selimhoca.com isimli eğitim kurumunda haftanın 4 günü part time,ofis ve sahada eğitim kurumunun tanıtımını ve eğitim kurlarının satışını yapacak tercihen ingilizce bilen satış temsilcisi aranmaktadır.


Analitik Düşünebilme, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeDiksiyonu düzgün, Prezantab,sorumluluk sahibil çalışma arkadaşı aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 22- -30 (26.04.2002 - 28.03.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ANADOLU 161 ISPARTA MERKEZ ANADOLU LİSESİ CİVARI ISPARTA MERKEZ ISPARTA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ISPARTA MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Selim Çetiner Ünvan : Telefon : 905051100032 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Isparta
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bayan
İletişim : 905051100032

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder