İŞ İLANI DETAYI

HASPİLİÇ firmasında görevlendirilmek üzere Satış Temsilcileri alınacaktır.Oluşturulan pazarlama hedefleri ve stratejilerine bağlı kalarak perakende noktalarına sıcak satış yapmak, Şirket stratejileri doğrultusunda mevcut müşteri portföyünü genişletmek, Satış faaliyetlerini düzenli olarak raporlamak ve önerilerde bulunmak, Düzenli müşteri ziyaretleri yapmak, Satış hedeflerini gerçekleştirebilmek için iş planları yapmak, Perakende noktalarını öngörülen rut planına göre düzenli ziyaret edilmesini ve şirket hedeflerinin gerçekleştirilmesini sağlamak, ---Çalışma günleri ve saatleri: Pazartesi – Cumartesi 08:00 – 16:00İŞKUR sisteminden başvurunuzu yapıp, firmadan randevu alarak görüşmeye gidebilirsiniz.


SATIŞ HİZMETLERİRut sistemi ile satış veya pazarlama konusunda tecrübeli,B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif olarak araç kullanan, SRC, psikoteknik belgelerine sahip,Lise veya ön lisans mezunu, Esnek çalışma saatlerine uygun,Eskişehir de ikamet eden.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder