İŞ İLANI DETAYI

Medikal ürünlerin tanıtımını yapacak eleman alımı yapılacaktır.İŞKUR internet sistemi üzerinden başvuru yaptıktan sonra firma ile iletişime geçiniz.


Analitik Düşünebilme, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Takım ÇalışmasıMedikal Satış Pazarlama Uzmanı Aranıyor!Genel Nitelikler:Satış ve Pazarlama Deneyimi: Satış ve pazarlama alanında en az 2 yıl deneyim sahibi olmak.Prezentabl: Dış görünüşüne önem veren, temsil yeteneği güçlü.Özgüvenli: Kendine güvenen, etkili iletişim kurabilen ve ikna kabiliyeti yüksek.Yaş Aralığı: 23-40 yaş aralığında, bay veya bayan.İş Tanımı:Müşteri İlişkileri: Mevcut ve potansiyel müşterilerle güçlü ilişkiler kurmak ve sürdürmek. Hekim çalışmasına yatkın olmak.Pazarlama Stratejileri: Şirketin pazarlama stratejilerine katkı sağlamak ve yeni stratejiler geliştirmek.Satış Hedefleri: Belirlenen satış hedeflerine ulaşmak için gerekli çalışmaları yürütmek.Raporlama: Satış faaliyetlerini düzenli olarak raporlamak ve analiz etmek.Başvuru İçin:İlgilenen adayların, özgeçmişlerini ve bir ön yazı ile birlikte aşağıdaki e-posta adresine veya whatsapp üzerinden aşağıdaki telefona göndermeleri rica olunur.05323352807marmarabioteknikmedikal@gmail.com


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Afyonkarahisar
İlçe : Afyonkarahisar Merkez
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Afyonkarahisar ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Afyonkarahisar, Edmeg Afyonkarahisar Merkez veya Edmeg Afyonkarahisar Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Afyonkarahisar ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder