İŞ İLANI DETAYI

Potansiyel müşteri bölgelerinde saha keşif yapıp duyum ve kontak getirme.Ofis mobilyaları projelendirme ve 3 boyutlu render sunumlarını hazırlamak, ihtiyaç durumunda röleve almak.Showroom’u ziyaret eden potansiyel müşterilere ürün tanıtımları yapmak.Yaptığı çalışmalarla ilgili CRM kayıtlarını düzenli olarak girmek.Gerektiğinde satış ekibi ile birlikte kurumsal müşterilerle yapılan toplantılara katılmak, proje sunumlarını yapmak.İlgilendiği müşterilerle ilgili teklif ve sipariş süreçlerini yürütmek.Hazırlanan Projelere ait ürünlerin Teknik Şartname ve Maliyet analizlerini çıkarmak.


Üniversitelerin Mimarlık, İç Mimarlık, Orman Endüstri Mühendisliği, Ağaç işleri Endüstri Mühendisliği, İşletme, İktisat gibi lisans bölümlerinden mezun. Projelendirme, Proje Okuma vs. için Tekniker olabilirMobilya, İnşaat, Teknoloji vb. alanlarda Kurumsal Müşterileri düzeyinde en az 2 yıl saha ve satış tecrübesi olan.Tercihen proje satış ve yönetimi konularında tecrübeli, Özel ve Kamu kurumsal satış süreçlerine hakim.Üst düzey ilişkileri yönetebilen, ikna kabiliyeti yüksek, sahada yeni müşteri taraması yapabilecek,Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecekProblem çözme becerisi olan, inisiyatif kullanabilen, MS Office programlarını ileri düzeyde kullanabilenBenzer pozisyonda Tercihen Mobilya sektöründe deneyimliİnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerileri yüksek, pozitifTeknik ve estetik bakış açısına sahip.Takım çalışmasına yatkın, çalışkan, hevesli, gelişime açık.Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.Araç kullanabilen ve seyahat engeli olmayan.Manisa il sınırlarında ikamet eden.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YARASANLAR MH. MİMAR SİNAN BULVARI NO:8/A ŞEHZADELER MANİSA ŞEHZADELER MANİSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MANİSA MERKEZ , YUNUSEMRE , ŞEHZADELER İrtibat Bilgileri : İsim : Vecdi Ağırbaşlı Ünvan : Telefon : 905322547402 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905322547402

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder