İŞ İLANI DETAYI

Cıvata ve bağlantı elemanları sektöründe, ithalatını yaptığımız ürünlerin, endüstri firmalarına, sanayi kuruluşlarına aktif pazarlamasını yapabilecek,Cıvata, Genel Bağlantı Elemanları yada endüstriyel ürünler hakkında bilgi sahibi, aktif pazarlama deneyimli, pazar ve bölge çalışmasını yapabilecek, randevu oluşturma, ziyaret ve takip noktasında sektör ve saha tecrübesi olan Erkek/Kadın personel aranmaktadır1Servis Güzergahı : Kurtköy Metro İstasyonu - İstanbul Anadolu Yakası OSB.2Servis Güzergahı : Üsküdar Çakmak Metro İstasyonu - Çekmeköy Metro İstasyonu - İstanbul Anadolu Yakası OSB.Çalışma saatleri:08:00-18:00 Haftasonu çalışma yok.Sosyal olanaklar:Yemek+Servis+İkramiyeİlana internet üzerinden başvuran adaylar başvur sekmesine tıklamalı daha sonra firma ile iletişime geçmelidir.


Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeAdayların ,Fiziksel ve ortopedik rahatsızlığı olmamalıdır. Daha önce depo v.b pozisyonlarda tecrübe sahibi olanlara öncelik tanınır.Sektör tecrübesi tercih sebebidir. Ehliyet ve sürüş deneyimi tercih sebebidir. .


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -40 (30.04.2004 - 1.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -40 (30.04.2004 - 1.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İSTANBUL ANADOLU YAKASI OGRANİZE SANAYİ BÖLGESİ. 6.SOKAK NO:5 TUZLA İSTANBUL TUZLA İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÜSKÜDAR , PENDİK , TUZLA , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri : İsim : BURAK ÖZ Ünvan : 0216 593 33 95 Telefon : 902165933394 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Üsküdar
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902165933394

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg ÜSKÜDAR veya Edmeg İstanbul Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.