İŞ İLANI DETAYI

Türkiye'nin önde gelen Çelik Dövme firması olan firmamızın Kocaeli Derince ilçesindeki fabrikada görevlendirilmek üzere Satış / İş Geliştirme Uzmanı arayışımız mevcuttur;CV lerinizi ik@ocstr.com adresine SATIŞ VE İŞ GELİŞTİRME UZMANI başlığıyla paylaşmanızı rica ederiz.Başvuracak adaylar için değerlendirmeler Cv üzerinden yapılacaktır.


Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeYüksek Okul & Üniversite Mezunu Tercihen Metalurji & Malzeme, Makine, Endüstri Mühendisliklerinden birini bitirmiş.Teknik Satış/Satınalma alanında en az 2 yıl tecrübeli,İyi derecede İngilizce ya da Almanca bilen Yazılı sözlü iletişimYurt içi ve yurt dışı müşterilerdenden gelen talepleri değerlendirmek,Tekliflendirme & Maliyet Analizi sürecinden seri üretime devire kadar ki sürece liderlik edebilecek,Müşteri talep/termin planlarının takip ve organizasyonunu yapmak, destek çalışanlarına bilgi vermek ve yönlendirmek.Firmanın yurt içi satış politikalarını ve hedeflerini belirlemek üzere gerekli raporlama faaliyetlerini gerçekleştirmek ve yöneticisine periyodik aralıklarla bilgi akışı sağlamak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 22- -45 (1.06.2002 - 3.05.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 22- -45 (1.06.2002 - 3.05.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DENİZ MAH. YENİ LİMANYOLU CAD. NO:11 DERİNCE DERİNCE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KÖRFEZ , DERİNCE , İZMİT , KARTEPE , BAŞİSKELE İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 905444622530 E-posta : ik@ocstr.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Körfez
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905444622530
ik@ocstr.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg KÖRFEZ veya Edmeg Kocaeli Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder