İŞ İLANI DETAYI

Müşteri taleplerine uygun tekliflerin hazırlanması ve iletilmesi,Onaylanan siparişlerin gerekli kontrol ve yazışmaların yapılarak sisteme aktarılması,Alınan siparişlerin, müşteriye sevk olana kadar devam eden sürecin takip edilerek yönetilmesi,Müşteri memnuniyetini sağlamak için bekleyen siparişleri ve müşteri taleplerini düzenli olarak gözden geçirmek,Firma ve müşteri arasında bilgi akışını sağlamak,Müşteri taleplerini karşılamak, teklif ve sipariş süreçlerinin tamamını takip etmek.


Makina tesisatı ve Otomasyon ürünleri sektöründe tercihen tecrübesi olan,Çözüm odaklı, görev takibi ve zaman yönetimi becerileri olan,Uzun soluklu kariyer hedefleyen,İletişim ve organizasyon yeteneği güçlü,Tercihen LOGO muhasebe proğramı kullanabilen,Yazılı ve sözlü kendini iyi ifade edebilen,Erkek adaylar için B sınıfı ehliyet, aktif araç kullanan,Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi olmayan,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -50 (13.11.2004 - 16.10.1974 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -50 (13.11.2004 - 16.10.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GAZİ MH. MİLLİ EGEMENLİK CAD. NO:43/D ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GAZİANTEP/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : DİLEK DOĞAN Ünvan : ABC MAKİNA MÜH.İNŞ.SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ Telefon : 905013731417 E-posta : muhasebe@abcmakina.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gaziantep
İlçe : Şehitkamil
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905013731417
muhasebe@abcmakina.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Gaziantep ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Gaziantep, Edmeg Şehitkamil veya Edmeg Gaziantep Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Gaziantep ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder