İŞ İLANI DETAYI

Sayal Vinç Makina SanVe TicA.ŞOlarak bünyemizde Satış Sonrası Hizmetler Sorumlusu Teknik olarak görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere uygun tecrübeli takım arkadaşı arıyoruz.Kendisine bağlı olan personelin iş programlarını koordine etmek, teknik servis hizmetini vermek,Teknik servis hizmeti sırasında yapılan işlemleri ilgili form ile kayıt altına almak,Arıza durumunda arızanın müşteriden mi kaynaklandığını yoksa cihazdan mı kaynaklandığını tespit etmek ve gerekli işlemleri başlatmak,Teknik servis hizmeti sırasında kullanılan ölçüm cihazlarının kalibrasyon durumlarını kontrol etmek,Serviste çalışan personelin eğitim ihtiyacını tespit ederek belirli periyotlarda iyileştirme eğitimlerini vermek,Kendisine bağlı olan personelin ve kendisinin İş Sağlığı ve Güvenliği konularına riayet etmesini sağlamak.Aranan NiteliklerÜniversitelerin Elektrik ilgili bölümlerinden mezun veya alanında uzun yıllar deneyimli,Makine imalatı tercihen vinç imalatı sektöründe en az 3 yıl deneyimli,Ölçü aletlerini kullanabilen,Diksiyonu düzgün, prezantabl, etkili iletişim becerisi yüksek,Askerliğini tamamlamış, servis güzergahında ikamet eden.


SERVİS GÜZERGAHI: Sincan-Ulus ve Sincan-BatıkentGörüşmeler yüz yüze olacaktır.ASO1 Sincan OSB de bulunan adresimizde bizi ziyaret edebilir veya detaylı bilgi için arayabilirsiniz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Sincan
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Sincan veya Edmeg Ankara Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder