İŞ İLANI DETAYI

Pazarlama ve satış politikalarının belirlenmesi ve güncellenmesi.Gelir getiren departmanların kullandığı tüm sistemlerdeki bilgilerin güncel olmasının ve uygunluğunun sağlanması.Otel satış noktalarında uygulanacak satış stratejilerinin belirlenmesi.Yeni müşterilerin bulunması.Müşteri kabul, müşteri dosyalarının oluşturulması ve bilgilerinin güncellenmesi.Müşterilerin dönemsel olarak değerlendirilmesi.Otel pazarlama aktivitelerinin yönetilmesi ve takibi.


Dedeman Şanlıurfa Otelimiz için;Üniversitelerin Turizm Otelcilik bölümlerinden mezun,Satış Şefi pozisyonunda en az 2 yıl tecrübeliİyi derecede İngilizce bilgisine sahipOrganizasyon ve planlama yeteneği gelişmişEsnek Çalışma saatlerine ayak uydurabilenAnalitik düşünceye sahipEkip çalışmasına yatkınMS Office uygulamalarına hakimMüşteri ilişkileri kuvvetliMüzakere ve problem çözme yeteneğine hakimSeyahat engeli bulunmayanLiderlik ve yönetim becerileri kuvvetli‘’Satış Şefi’’ arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Erzurum
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Erzurum DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder