İŞ İLANI DETAYI

Turanlar Ahşap A.Ş şirketi olarak idari işler kısmında çalışacak tecrübeli-tecrübesiz satış personeli alınacaktırGörev Tanımı:
-Gelen telefonları cevaplamak ve müşteriye bilgi vermek-Ofise gelen müşterilere ürün satışı yapmak-Gelen maillere ve whatsapp mesajlarına cevap vermek
Aranan özellikler:
- 24-35 yaşları arasında olmak
- Tercihen evli olmak-Üniversite mezunu olmak tercihen- Dikkatli, düzenli ve temiz olmak-Sorumluluk sahibi ve çalışkan olmak-Office uygulamalarına hakim olmak-Tercihen İkitelli keresteciler sitesine yakın ikamet etmekBaşvuracak kişilerin yaptığı işe saygısı olan, düzenli tertipli ve çalışkan kişiler olması en önemli noktaların başında geliyorTecrübesiz kişiler işe başvurabilir, burada onlara işi öğrenmesinde yardımcı olacak tecrübeli kişiler vardırÇalışma koşulları:
- mesai 8.15-17.30 arası olup cumartesi 8.15-14.30 arasıdır.
- dini bayramlar tatildir-milli bayramlarda mesai vardır.- Ekstra ulaşım ücreti yokturİşe talip olan kişilerin ilk olarak 10.00-17.00 arası telefonla ulaşması ve CV lerini Whatsapp üzerinden göndermesi gerekmektedirDeğerlendirmeden sonra iş yerinde görüşme gerçekleştirilecektir.



İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Başakşehir
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : İstanbul Turanlar Ahşap İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Başakşehir gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.