İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Satış Pazarlama UzmanıŞirket: GRADE BOYA YALITIM TEKNOLOJİLERİGRADE BOYA YALITIM TEKNOLOJİLERİ olarak İnşaat ve Sanayi Boyaları-  Yapı kimyasalları ve yalıtım malzemeleri üreten firmamızda  ekibimize katılmak üzere Satış Pazarlama Uzmanları arıyoruzGörevler:- Pazar araştırmaları yapmak ve yeni müşteri potansiyellerini belirlemek- Müşteri ilişkilerini yönetmek ve geliştirmek- Satış hedeflerini belirlemek ve bu hedeflere ulaşmak için stratejiler geliştirmek- Pazarlama kampanyalarını planlamak ve uygulamak- Rakip analizleri yapmak ve pazar trendlerini takip etmek- Satış raporları hazırlamak ve sunmak


- En az lise mezunu,- Satış ve pazarlama alanında en az 3 yıl deneyimli- Analitik düşünme yeteneğine sahip- İletişim yeteneği güçlü ve ikna kabiliyeti yüksek- Takım çalışmasına yatkın- Seyahat engeli olmayan-Askerliğini yapmış-B sınıfı ehliyete sahip-Bay ve Bayan GRADE BOYA YALITIM TEKNOLOJİLERİ olarak, çalışanlarımızın profesyonel gelişimlerini desteklemekteyiz. Bu pozisyon için başvuran adayların, yukarıda belirtilen niteliklere sahip olmalarını ve satış-pazarlama alanında kariyer hedefleyen profesyoneller olmalarını bekliyoruz. Not: Pozisyon için başvuracak adayların, Ordu , Giresun ve Trabzon illerinde ikamet etmeleri gerekmektedir.GRADE BOYA YALITIM TEKNOLOJİLERİ, tüm başvuruları gizli tutmayı taahhüt eder ve eşit fırsatlar sağlar.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul GRADE BOYA YALITIM TEKNOLOJİLERİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!