İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI Emlakpark, 50 yıldan fazla deneyime sahip, sektöre öncülük eden köklü bir kurumsal gayrimenkul markasıdırTecrübemizle, şeffaflık ilkelerimizle, koçluk sistemimizle, yüksek gelir hedefleri olan, dürüst, vizyon sahibi, profesyonel satış ekibimize katkı sağlayacak yeteneklere sahip, gelişime açık emlak danışmanları arıyoruzProje Satış / Pazarlama Elemanı Emlakpark olarak, dinamik ve motive bir ekibin parçası olmak isteyen, gayrimenkul sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen yetenekli bireyler arıyoruzBu rolde, müşteri portföyümüzü genişletmek ve satış hedeflerimize ulaşmak için etkili pazarlama stratejileri geliştirecek ve uygulayacak deneyimli bir Emlak Pazarlama Elemanı arıyoruzGörev ve Sorumluluklar: Gayrimenkul portföylerini tanıtmak ve pazarlamak için etkili stratejiler geliştirmekSatış hedeflerine ulaşmak için dijital pazarlama kampanyaları oluşturmak ve yönetmekMüşteri ilişkilerini yönetmek ve müşteri memnuniyetini sağlamakGayrimenkul piyasasını ve trendleri takip etmek ve raporlamakPotansiyel müşterilerle etkili iletişim kurmak ve potansiyel satış fırsatlarını takip etmekYapılan işlemlerin CRM sistemine kaydının tutulmasıHedefler koymak, takibini yapmak, geri bildirim sağlamak.


Sistemli ve düzenli çalışmayı sevecek kapasitede. Kurumsal yaklaşımla çalışma tarzına sahip. Emlak sektöründe ilgili bir alanda deneyime ve eğitime açık. İyi iletişim becerilerine sahip, müşteri odaklı ve ikna kabiliyeti yüksek. Dijital pazarlama ve sosyal medya platformlarında deneyimli. Takım çalışmasına yatkın ve hedef odaklı. MS Office uygulamalarına ve CRM sistemleriyle çalışabilecek. ÖNEMLİ NOT!!! IST/Büyükçekmece, 19Mayıs mahallesi'nde Ofis merkezli çalışıyoruz. Ulaşım sorunu yaratabilecek bölgelerden lütfen başvuru yapmayın. İşe Alım Süreci: Emlakpark olarak, başvuran adaylar arasından uygun görülen adaylarla mülakatlar yapılacak ve işe alım süreci başlatılacaktır. Emlak sektöründe kariyer yapmak ve başarılı bir satış ekibinin parçası olmak isteyen adayların, Emlakpark ailesine katılmak için başvurularını bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Büyükçekmece
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Kartalkaya Grup İnş Yap Mim Tur Gıd San ve Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Büyükçekmece veya Edmeg İstanbul Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.