İŞ İLANI DETAYI

Bilecik ve Sakarya merkezli işletmemiz olan Mekece Eren Emlak olarak, ülkemizin her şehrinde, ilçesinde köyünde, dinamik ve hızla büyüyen ekibimize katılmak üzere, Emlak Danışmanı ve Sosyal Medya Sorumlusu arıyoruzBu pozisyon, emlak danışmanlığı ve sosyal medya yönetimi görevlerini birleştiren bir rol olup, şirketimizin dijital varlığını ve müşteri ilişkilerini yönetmekten sorumlu olacaktırGörevler: - Emlak portföyünün yönetimi ve geliştirilmesi - Müşteri ilişkilerinin yönetimi ve geliştirilmesi - Sosyal medya hesaplarının yönetimi ve içerik oluşturma - Dijital pazarlama stratejilerinin uygulanması ve izlenmesi - Pazar analizi ve raporlama


Emlak sektöründe deneyim Sosyal medya yönetimi konusunda deneyim İyi iletişim becerileri Analitik düşünme yeteneği Takım çalışmasına yatkınlık Yaratıcı ve yenilikçi düşünce yapısı Bizimle çalışmak, hızla büyüyen bir şirkette kariyer yapma fırsatı sunar. Eğer bu pozisyon sizin için doğru gibi görünüyorsa, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Mekece Eren Emlak İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!