İŞ İLANI DETAYI

Şirket hedefleri doğrultusunda satış ve pazarlama aktivitelerini yürütmek,   Yurtiçi-Anadolu bölgesine  seyahat engeli olmayan, müşteri ziyaretleri yapabilecek,  Yeni ve potansiyel müşteri kazanımı sağlamak ve müşteri ziyaretleri gerçekleştirmek,Araştırmanın amacını belirleyerek modelleme yapmak,Satış ve Pazarlama Departmanına ait ilgili raporların hazırlanmasında bağlı bulundugu yöneticiye destek vermek,Mevcut müşteriler ile ilişkilerin sürekliliğinin sağlanması ve geliştirilmesine ilişkin faaliyetleri takip ederek uzun vadeli iş birlikleri çalışmalarını organize etmek,Müşteri bildirimlerini takip ederek, gerekli düzeltmelerin yapılmasını sağlamak.


En az lise mezun,En az 3 yıl farklı sektörlerde iş deneyimi olan,Kariyer hedefini satış ve pazarlama alanında ilerletmek isteyen,Öğrenmeye açık, çözüm odaklı ve pozitif düşünceye sahip,Etkin yazılı ve sözlü iletişim becerilerine sahip,Müşteri odaklı çalışabilen ve iş takibi yüksek,Ekip çalışmasına yatkın, analitik düşünebilen,MS Office programlarını kullanabilen,         B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak ve aktif olarak araç kullanabilir olmak,    Erkek askerliğini tamamlamış,         Çalışma arkadaşları arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!