İŞ İLANI DETAYI

Kalip elemanları ve kesici takımları konusunda bölgesinde lider firmada;Satış ve pazarlama faaliyetlerinin etkin bir biçimde yürütülüp yönetilmesi,Pazar payının genişletilmesi yönünde strateji oluşturulması,Bölge müşterilerinin düzenli olarak ziyaret edilmesi, ziyaretlerin raporlanması ve sunumu,Haftalık ziyaret ve tahsilat planlamasının oluşturulması ve sunumu,Alınan siparişlerin satış destek birimi ile koordineli bir şekilde takibini yapabilecek erkek adaylar aranmaktadır.İŞKUR sisteminden başvurunuzu yapıp, fotograflı CV nizi belirtilen mail adresine gönderinizUygun adaylarla işyeri iletişime geçecektir.Vardiya yokturServis ve öğle yemeği mevcuttur.Çalışma saatleri: 8:00-18:30, Cumartesi: 8:00-16:00.


Hırdavat,cıvata,Kalip Elemanları,Kesici takım ve iş güvenliği malzemesi satışında tecrübeli,Diksiyonu düzgün, insan ilişkileri başarılı,İkna kabiliyeti yüksek,Sözlü ve yazılı iletişim becerisi yüksek,Disiplinli, dikkatli ve çalışan,Planlama, organizasyon, takip ve raporlama yönü güçlü,Askerlik görevini tamamlamış,Ikna kabiliyeti yüksek ve insan ilişkilerinde basarili,Eskişehir; çevre ilçe ve ilçelerde belirlenen rutlar doğrultusunda hizmet sunabilecek adaylar alınacaktır.SATIŞ HİZMETLERİ.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 75. YIL MAH. TEKSAN SANAYİ SİTESİ ÇARŞI GRUBU NO:15 ESKİŞEHİR MERKEZ ESKİŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇİFTELER , ESKİŞEHİR MERKEZ , MAHMUDİYE , MİHALIÇÇIK , SARICAKAYA , SEYİTGAZİ , SİVRİHİSAR , ALPU , BEYLİKOVA , İNÖNÜ , GÜNYÜZÜ , HAN , MİHALGAZİ , ODUNPAZARI , TEPEBAŞI İrtibat Bilgileri : İsim : Burcu Hanım Ünvan : Telefon : 902224449236 E-posta : info@cemgrup.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
İlçe : Çifteler
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902224449236
info@cemgrup.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Eskişehir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Eskişehir, Edmeg ÇİFTELER veya Edmeg Eskişehir Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Eskişehir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Eskişehir İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Eskişehir Geneli İş İlanları