İŞ İLANI DETAYI

Antalya’da turizm oteli içinde özel oyun alanında satış / kasiyer görevlisi olarak, yabancı dil bilen çalışma arkadaşları arıyoruzGeçmişinde animasyon, info satış görevlisi veya turizm sektörü içinde olan personeller önceliğimizdirYabancı dil öncelik olarak İngilizce ve RusçadırŞartlar; maaş + prim + lojman + 3 öğün yemek.


En az Lise mezunu, İngilizce veya Rusça bilen, İkna kabiliyeti yüksek, Diksiyonu düzgün, İnsan ilişkilerinde başarılı, Ekip çalışmasına uyumlu


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
İlçe : Muratpaşa
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Antalya Tash Turizm Yatırım İnşaat Anonim Şirketi İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya , Edmeg Muratpaşa gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Antalya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder