İŞ İLANI DETAYI

Temizlik hizmetleri ve teknolojisi sektöründe 8 yıldır faaliyet gösteren, sektörün öncüsü konumunda olan şirketimiz bünyesinde görevlendirilmek üzere; Satış ve operasyon sorumlusu aranmaktadır.


Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Tercihen yüksek lisans yapmış Alanında 7-8 yıl deneyime sahip Kurumun hedef ve stratejileri doğrultusunda satış ve operasyon kapsamında yer alan faaliyetleri yıllık olarak planlamak, projeler geliştirmek, bütçelerini yapmak ve gerçekleştirmek. Ürün ve hizmet müşteriye teslimine kadar tüm operasyon sürecini takip etmek, Operasyonu, ekiplerle koordineli bir şekilde gerçekleştirmek , Müşteri risk analizi ve memnuniyet raporlarını hazırlamak, Müşteri taleplerine teklif çalışmaları yapmak, İletişim yetkinlikleri gelişmiş, motivasyonu ve enerjisi yüksek, MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen, İngilizce ve Türkçe diline iyi seviyede hakim olan, Araştırmacı, yeniliklere ve değişime açık, yaratıcı düşünme becerilerine sahip, İstanbul Ofis’te hibrit düzende çalışabilecek, Seyahat engeli olmayan.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ataşehir
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Yarı Zamanlı
İletişim : İstanbul Silsüpür Temizlik ve Hiz Tek San Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Ataşehir gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.