İŞ İLANI DETAYI

EN AZ LİSANS MEZUNU OLAN, detaylara önem veren, dikkatli, disiplinli, sistematik çalışma prensibine sahip, teknolojiye ve dijital öğrenmeye açık,iyi derecede excel programını kullanabilen,yötecilik alanında en az üç yıl deneyimli olan, ekip ruhu ile çalışıp, ekibi yönlendirebilen, tercihen otomotiv satış alanında çalışmış olan,Cizre de ikamet edebilecek olan, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış olan, uzun süreli çalışmayı düşünen iş arkadaşı aranmaktandır.NOT: Lütfen özgeçmişinizi sokmenferhat@gmail.com adresine mail olarak attıktan sonra iletişime geçiniz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübeanalitik düşünebilen, bilgisayar kullanımı iyi olan,ikna kabiliyeti ve pazarlama becerisi olan, iletişim ve ifade yeteneği iyi olan,iş tecrübesi olantakım çalışmasına yatkın olanYeterli mesleki -teknik bilgiye ve tecrübeye sahip


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Şırnak
İlçe : Cizre
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Şırnak ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Şırnak, Edmeg Cizre veya Edmeg Şırnak Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Şırnak ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Şırnak Geneli İş İlanları