İŞ İLANI DETAYI

British Town Dil Okulları Eskişehir şubemizde görevlendirilmek üzere SATIŞ MÜDÜRÜ arayışımız bulunmaktadır. -Şube aylık hedeflerini gerçekleştirmek adına kurum çalışanları ile birlikte program yapacak ve satışa bizzat dahil olup satış gerçekleştirecek,-Raporlandırma konusunda kendine güveni olan,-Şube içi personel ve müşteri memnuniyet ve şikayet anketleri düzenlecek,-Kurumsal görüşmelerde kursumuzu en iyi şekilde temsil edecek,-Kurumsal ziyaretler yapacak okulları gezecek,okulda öğretmenlerle görüşmeler sağlayacak,-Kurum içinde öğrencilere oryantasyon programını uygulayacak,-Şube eksiklerinin takibini yapacak bayan çalışma arkadaşı aramaktayız.CV, Ön yazı ve Fotoğraflı adaylar dikkate alınacaktır.


Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,MS Ofis programlarına hakim ve eğitim teknolojilerini kullanan,Bütün satış sürecini yöneterek ekip koordinasyonunu sağlayabilecek,Düzenli olarak personele satış eğitimi verecek,Takım çalışmasına yatkın,Etkin iletişim ve liderlik becerilerine sahip,Yenilikçi ve inisiyatif kullanabilen,Hedef odaklı çalışacak,Problem çözme yeteneği olan,Planlama ve organizasyon yetkinliği gelişmiş,Esnek çalışma saatlerine uyumlu,Satış ve Müşteri odaklı,İletişim becerileri gelişmiş,İkna kabiliyeti güçlü,Yönetim becerileri gelişmiş, çözüm odaklı, proaktif,Stres yönetiminde başarılı,Satış Müdürü pozisyonu için çalışma arkadaşları aramaktayız.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder