İŞ İLANI DETAYI

SEKTÖRÜN ÖNCÜ KURULUŞLARINDAN ÇAĞTAŞIT BÜNYESİNDE YOZGAT LOKASYONUN'DA ÇALIŞMAK ÜZERE, TRAKTÖR BÖLÜMÜMÜZ DE TRAKTÖR SATIŞ DANIŞMANI OLARAK GÖREV YAPACAK TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ.SARIKAYA İLÇESİNDE AÇILACAK OLAN TRAKTÖR BAYİMİZ İÇİN SATIŞ GÖREVLİSİ ARANMAKTADIR.


Türk Traktör Bayi' sinde Traktör ve Zirai makineler satışında yetiştirilmek üzere satış danışmanı ve satış destek elemanı En Az Lise mezunu,Tercihen Traktör satışında tecrübeli, Sektörün yeniliklerini takip edip, satış tekniklerine uyarlayan, Seyahat engeli olmayan, Temsil, sunum ve ikna kabiliyetine güvenen, Yoğun iş temposunda çalışabilen, B sınıfı sürücü ehliyeti olan aktif olarak araç kullanabilenİŞ TANIMIÜrün tanıtımını yaparak, satış faaliyetlerinin gerçekleşmesini sağlamak,Satış hedeflerini gerçekleştirmek,Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlamak,Müşteri portföyünü oluşturmak,Müşterilerin sisteme kaydını sağlamak ve takibini yapmak,Şirketimizi ve hizmet verdiği markayı en iyi şekilde temsil etmek,Traktör sektöründeki gelişmeleri takip etmek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar Olmayan En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Yozgat
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Yozgat İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder