İŞ İLANI DETAYI

Adaylar öncelikle işkur sisteminden başvuru yapmalı sonrasında işveren ile iletişime geçmelidir.Zonguldak merkezde Türk Telekom Mağazası olarak hizmet vermekteyizMobil gsm hattı satışı, numara taşıma, İnternet , tivibu, cep telefonu ve aksesuarları satışı yapmaktayızUzun yıllardır sektörde hizmet vermiş olduğumuz için satış ve sonrası hizmetler konusunda disiplinli tertip ve düzene dikkat eden, yönlendirmelere açık, hedef bilincine sahip, satışa paralel ek prim kazanma arzusu olan Çalışma arkadaşları istihdam edilecektir.


Analitik Düşünebilme, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıMüşterileri ile kolay letişim kurabilen, eğitim yönlendirmelerini kavrayarak kendini daha iyi yetiştirme arzusu olan, ekip çalışmasına uyumlu, tertip ve düzen konusuna dikkat eden arkadaşlarla çalışmak istiyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -35 (21.05.2004 - 22.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -35 (21.05.2004 - 22.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MEŞRUTİYET MAH. GAZİPAŞA CD. ZONGULDAK MERKEZ ZONGULDAK MERKEZ ZONGULDAK / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ZONGULDAK MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : GÖZDE KARAKAVUZ Ünvan : MAĞAZA MÜDÜRÜ Telefon : 905370550878 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez En Az Ücret : 20000 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Zonguldak
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905370550878

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Zonguldak Geneli İş İlanları