İŞ İLANI DETAYI

Fatih Sirkeci'de bulunan ithalat alanında faaliyet gösteren firmada görev almak üzere Satış Temsilcisi ekip arkadaşı aramaktayızSatış ofisimizi ziyaret eden müşterilerin karşılanması ve satış faaliyetinde bulunulması,Müşterilerin satış, sipariş, sipariş sonrası takip ve tahsilat süreçlerinden sorumlu olmak,Satış teklifi hazırlanması, müşterilerle görüşme sağlayıp tekliflerin durumlarını takip etmek,Mevcut müşterilerin taleplerini yerine getirmek,Web sitemiz üzerinden canlı destek görevlisi olarak müşteri sorularına yanıt verilmesi,İade süreçlerinin depo birimi ile koordine edilmesi,İnternet satış faaliyetlerinde operasyonel görevler üstlenilmesi görevlerini yerine getirebilecek ekip arkadaşı aramaktayız.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışması Analitik düşünme. Bilgisayar kullanımı. İletişim ve ifade yeteneği. Takım çalışması. İkna kabiliyeti ve pazarlama becerisi.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -35 (1.05.2004 - 4.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -35 (1.05.2004 - 4.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HOCAPAŞA MAH EBUSUUD CAD BASIM İŞHANI KAPI NO:47 DAİRE NO: 10 İSTANBUL FATIH FATİH İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAKIRKÖY , BEŞİKTAŞ , BEYOĞLU , EYÜP , FATİH , GAZİOSMANPAŞA , KADIKÖY , ŞİŞLİ , ÜSKÜDAR , ZEYTİNBURNU , KAĞITHANE , ÜMRANİYE , BAYRAMPAŞA , AVCILAR , BAHÇELİEVLER , GÜNGÖREN , ESENLER , İSTANBUL/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : OZAN ARSLAN Ünvan : MÜDÜR Telefon : 905346724100 E-posta : info@serfoto.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemek Ücreti Desteği En Az Ücret : 17500 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 21000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bakırköy
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905346724100
info@serfoto.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BAKIRKÖY veya Edmeg İstanbul Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.