İŞ İLANI DETAYI

Evkur mağazamızda çalışmak üzere tecrübeli ve askerliğini yapmış veya askerlikle ilişiği olmayan erkek satış elemanı alınacaktır.Görüşmeler İşyeri adresinde olacaktır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeElektronik eşya,ve mobilya satışı üzerinde faaliyet yürüten Evkur Mağazamızda erkek satış elemanına ihtiyaç vardır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -35 (15.05.1999 - 22.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AŞAĞI NOHUTLU MAH. LİSE CAD. N:3 YOZGAT MERKEZ YOZGAT / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YOZGAT MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Enes Doguz Ünvan : İŞYERİ YETKİLİSİ Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Yozgat
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Yozgat EVKUR ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET A.Ş. İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Yozgat İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder