İŞ İLANI DETAYI

Bu talebe jeneratör, kompresör ve hırdavat malzemeleri satışı yapılan işyerinin Değirmendere showroomda satış yapabilecek, mesleki deneyimi olan personel alınacaktır.İlana başvuru yapacak kişilerin öncelike ilandaki ''Başvur'' butonuna tıkladıktan sonra 0541 240 04 63 numaralı telefon üzerinden whatsapp aracılığı ile iletşime geçilmesi gerekmektedir.


İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş TecrübesiMesleki deneyimi olan


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 30- -50 (30.05.1994 - 2.05.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SANAYİ MAH DEVLET KARAYOLU CAD NO:76 ORTAHİSAR TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKÇAABAT , TRABZON MERKEZ , ORTAHİSAR İrtibat Bilgileri : İsim : HABİB GÜRSOY Ünvan : SATIŞ PAZARLAMA SORUMLUSU Telefon : 905412400463 E-posta : info@htmjenerator.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
İlçe : Akçaabat
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905412400463
info@htmjenerator.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Trabzon ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Trabzon, Edmeg AKÇAABAT veya Edmeg Trabzon Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Trabzon ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder