İŞ İLANI DETAYI

Evkur'da çalıştırılmak üzere;Mağazada müşterileri karşılayıp, ürünlerin satışını yapabilecek eleman alınacaktırİş arayanların, iş ilanına başvuruda bulunduktan sonra işyeri ile irtibata geçmeleri önem arz etmektedir.


Dış görünümüne özen gösteren Tercihen tecrübeli


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- (3.05.2004 - Erkek 20- (3.05.2004 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : UTKU MAH. İBRAHİM GÖKÇEN BULVARI ULUPARK KARŞISI MANİSA MERKEZ MANİSA ŞEHZADELER MANİSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MANİSA MERKEZ , YUNUSEMRE , ŞEHZADELER İrtibat Bilgileri : İsim : RABİA AĞACA Ünvan : Şube Müdürü Telefon : 905302852104 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905302852104

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder