İŞ İLANI DETAYI

İşyeri Adı: KAPTANSPORİşyeri Ünvanı: KAPTANSPORİşyerinin Faaliyet Alanı: TEKSTİLYapacağı İşler:İletişim İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK, takım çalışmasına yatkınEtkin iş Takibi Yapabilen ve Sonuç Odaklı Çalışan, Çalışma Disiplini YüksekMS Office programlarını İyi Düzeyde Kullanabilen Excel ve Word Program ve formülleri 1-TOPLA Formülü- 2- ETOPLA Formülü - 3- ÇOKETOPLA Formülü - 4- DÜŞEYARA Formülü çok üst düzeyde bilenEnerjisi, özgüveni ve iletişim becerileri ile markalarımızı en iyi şekilde temsil edecekMinimum Pazarlama ve Satış da en az 2 yıl görev almışİşinde fark yaratacak yetkinliklere sahip,Yoğun ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Türkiye geneline seyahat engeli bulunmayan, Satış hedeflerini gerçekleştirecek, Maaş artı Prim bonusluBAY-BAYAN 45 YAŞA KADAR TAM VE YARI ZAMANLIAlınacak kişi sayısı:5Çalışma Saatleri ve Tatil Günü: SHİFT USULÜ ÇALIŞMAOlanaklar:Maaş, Servis, Yemek.:ASGARİ ÜCRET+PRİMİlana başvuru yapmak için aşağıdaki BAŞVUR butonuna tıklayınız.Ayrıca aşağıdaki irtibat numarasından randevu alıp görüşmeye gidiniz.


..


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -45 (8.09.2004 - 12.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -45 (8.09.2004 - 12.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 2.OSB. 7.CAD. NO:3 MALATYA-MERKEZ YEŞİLYURT/MALATYA MALATYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ADANA , HATAY , İSTANBUL , MALATYA , KAHRAMANMARAŞ , ŞANLIURFA , OSMANİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Mustafa Bey Ünvan : İnsan Kaynakları Md. Telefon : 905321390222 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Malatya
İlçe : Malatya Yeşilyurt
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905321390222

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Malatya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Malatya, Edmeg Malatya Yeşilyurt veya Edmeg Malatya Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Malatya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder