İŞ İLANI DETAYI

İşyeri Adı: GÜLTEKİNLER TÜK MAM İNŞ TİC A.Ş-İSTİKBAL MAĞAZASIİşyerinin Faaliyet Alanı: Mobilya ürünlerinin satımıYapacağı İşler: Mobilya ürünlerinin satışında çalıştırılmak üzere bay-bayan personel alınacaktır.Aranan Özellikler: Gültekinler Yakınca mahallesinde bulunan mağazasında satış danışmanlığı yapacak güler yüzlü,ikna kabiliyeti yüksek ,pozitif bay -bayan personeller alınacaktır .Yaş:20-45Tercihen DeneyimliÇalışma Saatleri ve Tatil Günü: 09:00-18:00 arasıdırHaftada bir gün tatildir.Olanaklar:Maaş, Servis, Yemek.: Maaş işveren ile görüşülecektirİlana başvuru yapmak için aşağıdaki BAŞVUR butonuna tıklayınız.Ayrıca aşağıdaki irtibat numarasından randevu alıp görüşmeye gidiniz.


İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş TecrübesiYakınca mahallesinde bulunan Gültekinler Mağazası için alım gerçekleştirilecektir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Malatya
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder