İŞ İLANI DETAYI

İşyeri Adı: AKSOYLAR GRUP HALI İSTİKBAL MOBİLYAİşyerinin Faaliyet Alanı: MOBİLYA SATIŞYapacağı İşler: SATIŞ DANIŞMANIAranan Özellikler: Mobilya sektöründe ve beyaz eşyada daha önce çalışmış kişiler öncelikli olarak değerlendirilecektir.yaş aralığı 18-40 bayan satış personeli alınacaktırGörüşmeler TECDE İSTİKBAL showroom mağazasındsa gerçekleşecektir.Çalışma adresi :tecde istikbal mağazasıdır.OPET KARŞISI Olanaklar:Maaş, Yemek.: FİRMANIN YEMEK İMKANI MEVCUT OLUP SERVİS İMKANI MEVCUT DEĞİLDİRMAAŞ İŞYERİ İLE GÖRÜŞÜLDÜKTEN SONRA BELİRLENECEKTİR.HAFTADA 1 GÜN TATİLDİRAyrıca aşağıdaki irtibat numarasından randevu alıp görüşmeye gidiniz.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeTECDE İSTİKBAL MAĞAZASINDA ÇALIŞACAK TECRÜBELİ BAYAN PERSONELLER ALINACAKTIR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -40 (17.05.2006 - 18.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TECDE MAH. MESNEVİ SOKAK OPET KARŞISI YEŞİLYURT/MALATYA MALATYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YEŞİLYURT/MALATYA İrtibat Bilgileri : İsim : KADİR AKSOY Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI YETKİLİSİ Telefon : 904225030707 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Malatya
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 904225030707

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Malatya Geneli İş İlanları