İŞ İLANI DETAYI

Spor hizmeti satışı yapılan tesislerimizde ;Güçlü satış becerilerine sahip,Güler yüzlü, dinamik, proaktif ve vizyon sahibi,Tercihen satış konusunda en az 1 yıl deneyimli,Güçlü ve etkili iletişim kurabilen,Etkileme ve yönlendirme becerisine sahip,Misafir memnuniyetine önem veren ve misafir odaklı çalışabilen,Takım çalışmasına yatkın,Disiplinli, sorumluluk sahibi,Kocaeli İzmit de bulunan tesislerimizde değerlendirilmek üzere; Esnek çalışma saatlerine uyum sağlanması beklenmektedir.


Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe+Prim+yemek


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 21- -40 (20.11.2003 - 22.10.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 21- -40 (20.11.2003 - 22.10.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Çalışma Adresi 1: KÖRFEZ MAH. BERK SOK DOLPHİN AVM Çalışma Adresi 2: OVACIK MAH. YAHYAKAPTAN MEVKİİ SYMBOL AVM İZMİT KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DERİNCE , İZMİT , KARTEPE , BAŞİSKELE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : . Ünvan : Telefon : 902623350334 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : İzmit
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902623350334

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg İzmit veya Edmeg Kocaeli Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder