İŞ İLANI DETAYI

Sporthink - Mağaza Satış Danışmanı Menemen Novada AVM Sporthink Şubesi yarı zamanlı / tam zamanlıİş AçıklamasıMağazasının belirlenen satış hedeflerine ulaşmasını sağlamak için,Firmamızın belirlediği hizmet kalitesi kriterlerini benimseyerek, müşteri memnuniyetini ön planda tutacak bir hizmet sunmak,Mağazasındaki mevcut markaların, yerleşimi ve sunumu ile ilgili tüm operasyonel işlerde aktif olarak bulunmak ve sağlıklı olarak gerçekleştirmek,Mevcut markalarla ilgili bilgi sahibi olmak ve müşterilere doğru aktarımda bulunmak,Müşteri ihtiyaçlarını belirleyerek, alternatif ürünler sunmak,Fimamızın ve kendisinin mesleki gelişimi için araştırmalarda bulunmak ve yönetim ile paylaşmak,Mağaza satış performansını arttırmak.


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışmasıİstenen Yetenek ve UzmanlıklarEn az lise mezunu,Mağazacılık sektöründe deneyimli veya kariyerine bu alanda devam etmek isteyen,Ekip çalışmasına yatkın,İletişimi güçlü, güler yüzlü ve insan ilişkilerinde başarılı,Dış görünümüne önem veren ve modayı takip eden,Müşteri ilişkilerinde başarılı,MS Office programlarını etkin kullanabilen,Mağazamızda görevlendirmek üzere Bay/Bayan Satış Danışmanı aranmaktadır


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -41 (2.05.2006 - 4.04.1983 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -41 (2.05.2006 - 4.04.1983 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YILDIRIM MAH. ÇANAKKALE ASFALTI CAD. GF BLOK İZMİR MENEMEN MENEMEN İZMİR MENEMEN İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALİAĞA , MENEMEN , ÇİĞLİ İrtibat Bilgileri : İsim : Şerife Türksoy Ünvan : ik Telefon : 905305672828 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Aliağa
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905305672828

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg ALİAĞA veya Edmeg İzmir Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder