İŞ İLANI DETAYI

Belgelendirme sektöründe bulunan firmamızın ekibine katılacak, satış becerileri güçlü, müşteri odaklı ve proaktif bir satış elemanı arıyoruzBu pozisyonda çalışacak kişi, belirlenen hedefler doğrultusunda mevcut ve potansiyel müşterilere telefon, Zoom, e-posta ve mesaj yoluyla ulaşarak-görüşerek belgelendirme hizmetlerimizi tanıtacak ve satışını gerçekleştirecektirÇalışanımız, yüksek performansın desteklendiği, güçlü bir prim politikasına uyumlu olarak çalışacaktır.Potansiyel müşterilere ulaşarak firmamızın belgelendirme hizmetlerini tanıtmak.Müşteri ihtiyaçlarını analiz ederek uygun çözümler sunmak.Telefon, Zoom, e-posta ve mesaj yoluyla müşteri görüşmeleri gerçekleştirmek.Satış hedeflerine ulaşmak için stratejiler geliştirmek ve uygulamak.Satış sürecini düzenli olarak raporlamak ve yönetime geri bildirimde bulunmak.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade YeteneğiSatış konusunda en az 1 yıl deneyim.Müşteri odaklı çalışma prensibine sahip olmak.İletişim becerileri yüksek ve ikna kabiliyeti güçlü olmak.Müşteri memnuniyeti ve sonuç odaklı çalışabilmek.Müşteri takibi ile satış süreçlerini etkili yürütebilmek.MS Office programlarını aktif kullanabilmek,Belgelendirme sektöründe bilgi sahibi olmak tercihen.İngilizceSeyahat engeli olmaması Kurumun Çalışana Sağladığı Faydalar:Kurumsal müşterilerle birlikte çalışma imkanıDinamik ve yenilikçi bir ekip ile çalışma fırsatı.Kariyer gelişimi ve profesyonel eğitim imkanları.Performansa dayalı prim ve bonus sistemi. TGS Belgelendirme Teknik Kontrol ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi, eşit fırsat sağlayan bir işverendir. Tüm başvurular eşit değerlendirilecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -45 (2.10.2004 - 3.09.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -45 (2.10.2004 - 3.09.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ŞERİFALİ MH.. TAVUKÇUYOLU CD. NO:256/4 ÜMRANİYE / İSTANBUL ÜMRANİYE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KADIKÖY , ÜSKÜDAR , ÜMRANİYE , MALTEPE , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Gülçin Hanım Ünvan : Operasyon Sorumlusu Telefon : 902163270977 E-posta : info@tgsbelgelendirme.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ümraniye
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902163270977
info@tgsbelgelendirme.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ümraniye veya Edmeg İstanbul Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.