İŞ İLANI DETAYI

Kamp ürünleri ve outdoor ürünlerin satışı yapılan mağazamız için MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI alınacaktır.Müşterilerimize talep ve ihtiyaçları konusunda destek vermek, ürünlerimiz hakkında bilgi vermek ve onları her zaman güler yüzle karşılamak ve uğurlamak, Mağazanın satış hedeflerinin gerçekleşmesine gerekli katkıda bulunmak, Reyonların ve mağazanın düzenini sağlamak, ürünlerin en doğru şekilde sergilenmesine destek olmak, Mağazanın operasyonel süreçlerinde görev almakServis Güzergahları: İstanbul Anadolu Yakası -Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, Sultanbeyli, Sancaktepe ya da Gebze-Çayırova bölgelerinde ikamet eden.prim, yemek kartı, prim22.000 tl


Başvurmak isteyen adayların sayfanın sonundaki BAŞVUR butonuna tıkladıktan sonra firmayı arayarak randevu almaları gerekmektedir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Tuzla veya Edmeg İstanbul Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.