İŞ İLANI DETAYI

Güvenal Elastomer firması olarak 44 yıldır kauçuk ürün üretimi yapmaktayızSATIŞ TEMSİLCİSİElastomer Kauçuk imalatı yapan firmamız içinFirmamızda Pazarlama- Satış departmanında görev almak üzere aşağıdaki özelliklere sahip personel alımı yapılacaktır.YAPILACAK İŞİN KONUSU :Çalışan, İşverenin merkez veya şube işyerinde Satış Temsilcisi/Plasiyer olarak çalışacaktır.Saha satışı yapabilecek, Mermer ocakları ve fabrikalarında müşteri ziyeretlerinde bulunacak,Seyahat engeli bulunmayan Şehir dışı - Aylık belirlenecek roota göre20-35 Yaş arası dinamik, gelişime açık, iletişim becerisi kuvvetli.Satış pazarlama konusunda tecrübeli.Microsoft Office programlarını aktif kullanabilen çalışma arkadaşı arıyoruz.YAPILACAK İŞİN KONUSU :Firmamızın ürettiği ürünleri hali hazırda var olan pazarlara sunmak veya geliştirme çalışmaları yapmakMüşteri ile birebir ilişki kurarak fiyat teklifi iletmek, sipariş almak, takibini sağlamak, yeni müşteri bulmak, periodik ziyaretlerde bulunmak, Satışla ilgili tüm süreçleri takip edip rapor vermekSatış sonrası müşteri memnuniyetini takip edip raporlamakSatışla ilgili bütün aktivitelere katılmak müşteri ziyareti, fuar, eğitim vs.Mal sevkiyatıyla ilgili yönlendirme, takip ve organizasyonu sağlamak, ürün sevkini eksiksiz ve zamanında yapılmasını sağlamak.Mevcut hizmetlerle ilgili satış ve kar hedeflerinin gerçekleştirilmesini sağlamak aktif olarak çalışmak ve yönetime önerilerde bulunmak.Satışı yapılan ürünlere ait tahsilatın yapılmasını sağlamakMüşterileri aramak.Müşteri memnuniyetini arttırmak amacıyla Müşteri ziyareti yapmak, şikayetleri ele almak ve çözümlenmesi için ilgili önerilerini yöneticilerine iletmek.Bay eleman alınacaktır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeGüvenal Elastomer firması olarak 44 yıldır kauçuk ürün üretimi yapmaktayız. SATIŞ TEMSİLCİSİElastomer Kauçuk imalatı yapan firmamız için. Firmamızda Pazarlama- Satış departmanında görev almak üzere aşağıdaki özelliklere sahip personel alımı yapılacaktır.YAPILACAK İŞİN KONUSU :Çalışan, İşverenin merkez veya şube işyerinde Satış Temsilcisi/Plasiyer olarak çalışacaktır.Saha satışı yapabilecek, Mermer ocakları ve fabrikalarında müşteri ziyeretlerinde bulunacak,Seyahat engeli bulunmayan Şehir dışı - Aylık belirlenecek roota göre. 20-35 Yaş arası dinamik, gelişime açık, iletişim becerisi kuvvetli.Satış pazarlama konusunda tecrübeli.Microsoft Office programlarını aktif kullanabilen çalışma arkadaşı arıyoruz.YAPILACAK İŞİN KONUSU :Firmamızın ürettiği ürünleri hali hazırda var olan pazarlara sunmak veya geliştirme çalışmaları yapmak. Müşteri ile birebir ilişki kurarak fiyat teklifi iletmek, sipariş almak, takibini sağlamak, yeni müşteri bulmak, periodik ziyaretlerde bulunmak, Satışla ilgili tüm süreçleri takip edip rapor vermekSatış sonrası müşteri memnuniyetini takip edip raporlamakSatışla ilgili bütün aktivitelere katılmak müşteri ziyareti, fuar, eğitim vs.Mal sevkiyatıyla ilgili yönlendirme, takip ve organizasyonu sağlamak, ürün sevkini eksiksiz ve zamanında yapılmasını sağlamak.Mevcut hizmetlerle ilgili satış ve kar hedeflerinin gerçekleştirilmesini sağlamak aktif olarak çalışmak ve yönetime önerilerde bulunmak.Satışı yapılan ürünlere ait tahsilatın yapılmasını sağlamak. Müşterileri aramak.Müşteri memnuniyetini arttırmak amacıyla Müşteri ziyareti yapmak, şikayetleri ele almak ve çözümlenmesi için ilgili önerilerini yöneticilerine iletmek.Bay eleman alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek 18- -35 (27.04.2006 - 1.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İKİTELLİ OSB ÇEVRE SANAYİ SİTESİ 8. BLOK NO:7 BAŞAKŞEHİR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KÜÇÜKÇEKMECE , AVCILAR , BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , ESENLER , BAŞAKŞEHİR , ESENYURT İrtibat Bilgileri : İsim : HİLAL Ünvan : PAZARLAMA MÜDÜRÜ Telefon : 902124857894 E-posta : hilal.albayrak@guvenallastk.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Küçükçekmece
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902124857894
hilal.albayrak@guvenallastk.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg KÜÇÜKÇEKMECE veya Edmeg İstanbul Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.