İŞ İLANI DETAYI

SAtış elemanı


İletişim Ve İfade Yeteneği.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -3526.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek -3526.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ATAKÖY SAHİL YOLU GALLERİA AVM BAKIRKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAHÇELİEVLER İrtibat Bilgileri : İsim : Insan Kaynaklari Ünvan : ik Telefon : E-posta : avva-ik@avva.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bahçelievler
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
avva-ik@avva.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BAHÇELİEVLER veya Edmeg İstanbul Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.