İŞ İLANI DETAYI

Şirket bünyesinde bulunan, sorumlu olduğu müşterilere karşı satış oranını yükseltmek, Müşteri memnuniyeti odaklı projeler hazırlamak, Müşterilerin ürün hakkında bilgilendirilmesi için yeni fikirler oluşturmak Müşteri ihtiyacına yönelik çözüm üretmek, Satış alanında sorumlu olduğu kişilere danışmanlık yapmak ve müşterileri yönlendirmek, Karlı bir satışın olması için gereken organizasyonu sağlamak, Yenilikçi fikirler geliştirmek ve iş hacmini artırmak, Şirket içi dönemsel hedefleri yerine getirmek, Gerektiğinde satış departmanı ve diğer şirket personeline satış ve pazarlama alanında sunum yapmak, Şirket için belirlenen stratejileri satış alanında etkin bir şekilde kullanmak, Rakip firma ve firmaların sahip olduğu hizmet/ürün faaliyetlerini izlemek, Analiz sonrası elde ettiği verileri raporlamak ve bu alanda öneri geliştirmek, Mesleki alanda yapılan çalışmalara katılmak.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe Tercihen Lisans, Ön lisans üniversite mezunu, Temsil yeteneği güçlü prezantabl, En az 3 yıl iş tecrübesi olan, Satış konusunda minimum 3 yıl bilgi, deneyim ve tecrübeye sahip olmak, Ekip çalışmasına uyumlu, Kurumsal kimliğe yakışacak şekilde davranabilmek, güler yüzlü, temsil ve yeteneğine sahip olmak, Microsoft Office programlarını kullanabilmek, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilmek, İş tanımını gerçekleştirecek motivasyona sahip olmak, Tercihen Sürücü belgesine sahip olmak ve aktif olarak araç kullanabilmek Anadolu yakasında ikamet etmek, Tercihen Üsküdar, Ataşehir, Ümraniye, Sancaktepe, Sultanbeyli ve Kartal ilçelerinde ikamet etmek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 22- -40 (23.04.2002 - 26.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 22- -40 (23.04.2002 - 26.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : EMEK MAH. ATATÜRK CAD. AQUA CITY 2010 TİCARET NO: 10 J SANCAKTEPE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÜSKÜDAR , ÜMRANİYE , SULTANBEYLİ , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY , SULTANGAZİ İrtibat Bilgileri : İsim : Gül İkiz Ünvan : Satış Müdürü Telefon : 905323697134 E-posta : gul.ikiz@seeworld.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Üsküdar
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905323697134
gul.ikiz@seeworld.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg ÜSKÜDAR veya Edmeg İstanbul Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.