İŞ İLANI DETAYI

A101 Mağazalarında İşbaşı Eğitim Programı kapsamında çalışacak personel aranmaktadır.Günlük ücret 850 tl olup işkur tarafından ödenecektir.Görüşmeler 16.04.2024 tarihinde Mete Aslan Bulvarındaki A101 şubesinde 13:00 da yapılacaktır.Görüşmeye işkur özgeçmişi ile gidilmesi istenmektedir.


En az lise mezunu,Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya muafDinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek,İnsan ilişkilerinde başarılı, dikkatli,Takım çalışmasına yatkın


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -353.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek -353.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇAY MAHALLESİ,TAYFUR SÖKMEN CADDESİ DIŞ KAPI NO:14 İSKENDERUN HATAY (METE ASLAN İSKENDERUN) İSKENDERUN HATAY / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ARSUZ , PAYAS İrtibat Bilgileri : İsim : 16.04.2024 Ünvan : SAAT 13:00 Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Hatay
İlçe : Arsuz
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Hatay YENİ MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim numarası

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Hatay ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Hatay, Edmeg ARSUZ veya Edmeg Hatay Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Hatay ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder