İŞ İLANI DETAYI

İnternet üzerinden yemek satışı gerçekleştiren yeni nesil bir catering şirketiyizFirmamız bünyesinde çalıştırmak üzere ; Portföyümüzde bulunan müşterilerimizin ihtiyaç ve taleplerini karşılamak.Operasyon faaliyetlerinin koordinasyon ve takibini sağlamak,Hedef pazarlardaki potansiyel müşterileri ve fırsatları tespit etmek, yeni müşteriler kazandırmak,Şirketimizin pazarlama politikası çerçevesindeki mevcut hedeflerinin gerçekleştirilmesi için çalışmalarda bulunmak.Pazarlama amaçlı şehirlerarası rutin müşteri ziyaretleri yapmak.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeEn az lise mezunuSatış ve Pazarlama konusunda tecrübe sahibi olan,kendine güvenenOffice programları ve stok takip programları kullanabilen,Teknik konulara merak duyan, kendisini hızlı bir şekilde geliştirebilen,Hedef odaklı performans gösterebilen,İtiraz karşılama ve ikna kabiliyeti gelişmiş,Yeni müşteri portföyü oluşturabilecek,Diksiyonu düzgünKılık kıyafetine özen gösteren,Takım çalışmasına uyumlu,Enerjisi yüksek,Seyahat engeli olmayan


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gaziantep
İlçe : Şahinbey
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Gaziantep ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Gaziantep, Edmeg Şahinbey veya Edmeg Gaziantep Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Gaziantep ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder