İŞ İLANI DETAYI

Turuncu Kuruyemiş olarak, müşterilerimize sadece en taze kuruyemişleri sunmuyoruz; onlara bir avuç mutluluk hediye ediyoruzMağazalarımızda bu mutluluğu yayacak, pozitif enerjisi yüksek, güler yüzlü ve dinamik satış danışmanları arıyoruz.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıAnalitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışmasıİş Tanımı: Turuncu Kuruyemiş olarak, müşterilerimize sadece en taze kuruyemişleri sunmuyoruz; onlara bir avuç mutluluk hediye ediyoruz. Mağazalarımızda bu mutluluğu yayacak, pozitif enerjisi yüksek, güler yüzlü ve dinamik satış danışmanları arıyoruz.Görevler: Müşterilerimizi güler yüzle karşılayarak onlara keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatmak Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi vererek müşterilerimizin doğru seçim yapmasına yardımcı olmak Mağazamızın düzenini ve temizliğini sağlayarak her zaman ferah ve samimi bir ortam sunmak Günlük satış raporlarını hazırlamak ve stokları düzenli olarak takip etmek Takım ruhuyla çalışarak mağaza hedeflerine ulaşmakAranan Nitelikler:, En az lise mezunu Pozitif enerji dolu, güler yüzlü ve müşteri odaklı İletişim ve ikna yetenekleri güçlü Dinamik ve enerjik bir çalışma temposuna ayak uydurabilen Takım çalışmasına yatkın Tercihen perakende sektöründe deneyimli Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya muafÇalışma Şartları: Tam zamanlı çalışma Performans odaklı prim ve yemek olanakları Vardiyalı çalışma sistemiBaşvuru: Eğer siz de bir avuç mutluluk dağıtmak ve Turuncu Kuruyemiş ailesinin bir parçası olmak istiyorsanız, şahsen başvurularınızı Bağcılar Mah. Urfa Yolu Üzeri Metro AVM Yanı Star Office Plaza Altı No: 183-A Bağlar-Diyarbakır adresine yapabilirsiniz. Başvurular hemen değerlendirmeye alınacak ve pozisyon açığı kapatıldıktan sonra yeni açılacak mağazalar için de başvurular tekrar değerlendirilecektir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Diyarbakır
İlçe : Bağlar
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Diyarbakır ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Diyarbakır, Edmeg Bağlar veya Edmeg Diyarbakır Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Diyarbakır ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder