İŞ İLANI DETAYI

Çanakkale Çan şubesi için, tercihen 24 - 35 yaş arası, erkek adaylar için askerliğini yapmış, deneyimli Satış Danışmanları istihdam edilecektirİletişim : Mustafa Gökçe 0 530 953 70 87Whatsapp iletişim: 0530 953 70 87 Başvurular şahsen mağazalara yapılacaktır.Satış Danışmanı Görev tanımı ; Teşhir düzeni ile ilgili verilen talimatları yerine getirmek, Müşteriyi ilk temas noktalarında güler yüzle karşılamak, Müşterinin ihtiyaçlarını belirlemek, fiyat ve ödeme bilgisi vermek, Reyon fişi oluşturmak, Mağaza stok personeline irsaliye/fatura irsaliye kestirmek, Sorumlusu olduğu reyona ait kampanyalara hakim olmak, görsellerini reyonunda bulundurarak müşterilere kampanya bilgilerini aktarmak, Bulunduğu bölümde satılan ürünlerin tedarik sürelerine, servis ve değişim süreçlerine hakim olmak, Sattığı ürünlerle ilgili gelen müşteri sorun, istek ve önerilerle ilgilenerek müşteri memnuniyetini sağlamak.Çalışma şartları. : Asgari ücret + prim 2 Vardiya Yemek desteğiB.E..


Analitik Düşünebilme, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- (17.05.2004 - Erkek 20- (17.05.2004 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : CUMHURİYET MH ÇANAKKALE CD 44/1 ÇAN ÇANAKKALE ÇAN ÇANAKKALE ÇAN ÇANAKKALE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇAN İrtibat Bilgileri : İsim : Mustafa Gökçe Ünvan : İnsan kaynakları Telefon : 905309537087 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çanakkale
İlçe : Çan
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905309537087

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Çanakkale ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Çanakkale, Edmeg ÇAN veya Edmeg Çanakkale Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Çanakkale ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder