İŞ İLANI DETAYI

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okullarımızda Gazi Koleji Kıyafet bölümümüzde kıyafet satış elemanı olarak görev lapacak personele ihtiyacımız bulunmakta.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıGiyim Tezgahttarlık satış alanında bilgi ve becerisi olan.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ETİ MAHALLESİ ALİ SUAVİ SOKAK NO:15 MALTEPE ÇANKAYA ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri : İsim : Hülya Hanım Ünvan : Koordinatör Telefon : 903122304175 E-posta : ik@gazikoleji.k12.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği En Az Ücret : 17012 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 17012 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903122304175
ik@gazikoleji.k12.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Ankara İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder